Ми почнемо працювати Завтра о 10:30.
Наваристий суп з яловичини та овочів( картоплі, моркви, цибулі, перцю) щедро приправлений спеціями та зеленню.
Лагман- страва ,що поєднує у собі локшину, яловичину, та овочі у ароматному соусі з прянощами.
Рис для плову,телятина,олія,сіль,цибуля ріпчаста,часник,морква,зіра,барбарис,нут. Узбецький плов з ароматними спеціями,ніжною соковитою телятиною.Має пікантний та насичений смак
Страва з обсмаженого у казані м'яса яловичини та картоплі приправлена спеціями. Подається із цибулею та зеленню.
Класична пахлава-це східний десерт із шарів листкового тіста, просочених медом і прошарованих подрібненими горіхами.
Томат,цибуля синя,зелень,сіль,цукор,лимонний сік,олія соняшника
Томат,огірок,болгарський перець
Томат,огірок,болгарський перець, цибуля марс,маслини,фета,оливкова олія,орегано,сіль,перець
Тонкий лаваш у який загортають сулугуні, бринзу, томат та зелень.
Листкове тісто,сир сулугуні
Хрумке листкове тісто, просочене вершковим маслом, і повна запашного соку начинка: ці узбецькі пиріжки - справжня східна казка.
Патир — це традиційний узбецький коржик (лепешка) з дріжджового тіста.